Henriette
 Navn: Henriette Kongsgaard
 Adresse:  Saltholm 16, Vejrum
 Født:  1969
 Ansat: 2007
 Dyr: En hund, der hedder Tiki, som er i løbegård, mens børnene er i dagplejen
 Røg: Hele distriktet er 100 % røgfrit
Åbningstid:  Mandag – torsdag: 6.30 – 16.15
  Fredag: 6.30 – 15.30
   

Jeg finder det vigtigt at:

  • give børnene tryghed og omsorg
  • have et godt forældresamarbejde
  • gøre børnene selvstændige og selvhjulpne

Mine fysiske rammer:
Min dagpleje ligger i et parcelhus i udkanten af Vejrumstad, så der er rig mulighed for gåture både i by og på land. Mit hjem er indrettet, så der er mulighed og plads til, at børnene både kan være vilde, hoppe og tumle, og til stille fordybelses lege. Dagplejen er i mit køkken/alrum, stuen samt et legerum. Derudover har jeg en have med græs og fliser der går rundt om det meste at huset. Her er der mulig for, at lege i sandkasse, cykle m.m.

Vores dag:
Jeg synger dagligt sammen med børnene, og vi er kreative især i forbindelse med de forskellige højtider. Vi hører ofte musik og danser/laver motoriske øvelser. Jeg prioriterer udeliv højt – både mht. motorik, dyr/kryb og årstidernes forskelligheder. Både regn, vind, sol og sne giver gode muligheder og oplevelser.
Vi går ofte ture i nærområdet, og ellers har jeg en bil med plads til 4 (5) børn, og kan derfor tage på udflugter f.eks. til biblioteket, anlægget i Struer eller besøge kollegaer. På denne måde kommer vi også i legestue i Asp sammen med mine kollegaer en dag om ugen. Den sidste mandag i måneden er vi i heldagslegestue i Vejrumstad.
Jeg arbejder ud fra læreplanerne og udarbejder et kompetencehjul på alle børn, som vi snakker ud fra til tre måneders samtalen og igen ca. 3 måneder før jeres barn starter i børnehave. Kompetencehjulet overgives derefter til jer og til børnehaven ved overgangen.

Mig selv: 
Jeg er uddannet pædagog og har igennem 9 år arbejdet i institution. Jeg bor sammen med min mand Lars og vores tre børn Benedikte (2001), Viktor (1997) og Frederik (1995). Vores børn er meget glade for børn, og leger gerne med dagplejebørnene af og til.

Velkommen til min dagpleje

          

KONTAKT INFORMATION
Langhøj Dagtilbud
Bækvej 6, Asp
7600 Struer
Telefon:
96 84 89 40
langhoej@struer.dk
irs@struer.dk