Information om din ejendom

Luk alle
Åben alle

På kommunens digitale kort (GIS) kan du søge efter en lang række oplysninger for ejendomme i Struer Kommune.

Hvis du har rettelser eller ændringer til dine BBR-oplysninger, har du selv mulighed for at rette dem i selvbetjeningsløsningen - Ret BBR.

På hjemmesiden finder du udførlige vejledninger, som kan hjælpe dig i forhold til BBR.

I det digitale byggearkiv kan du hurtigt og nemt få adgang til tegninger og diverse oplysninger som Struer Kommune har for din ejendom. Alle ejendomsoplysninger, bygningstegninger, tilladelser og mange andre dokumenter, som kommunen tidligere har haft i papirarkiv, er nu scannet ind og tilgængelig via Weblager.dk.

Hvis din ejendom ikke fremgår af Weblager.dk, kan det være fordi, der ikke har været en byggesag på ejendommen

Den Offentlige Informationsserver, OIS,  er en statslig database, der samler en række oplysninger om ejendomme i Danmark. Du kan slå alle danske ejendomme op enkeltvis på OIS og se de offentligt tilgængelige oplysninger om dem. Du kan finde oplysninger vedrørende BBR, vurdering, ejendomsskat, tilstandsrapport, energimærke, kommuneplan, lokalplan m.m.

Kommuneplaner og lokalplaner for alle landets kommuner indberettes i plandata.dk. Alle planer, også de der foreligger som forslag, kan søges frem i systemet. Du kan også søge efter historikken over ældre byplanvedtægter og lokalplaner.

I det digitale byggearkiv Weblager kan du hurtigt og nemt få adgang til tegninger og diverse oplysninger som Struer Kommune er i besiddelse af for din ejendom.

Alle ejendomsoplysninger, bygningstegninger, tilladelser og mange andre dokumenter, som kommunen tidligere har haft i papirarkiv, er nu scannet ind og tilgængelig via Weblager.dk.

Hvis din ejendom ikke fremgår af Weblager.dk, kan det være fordi der ikke har været en byggesag på ejendommen. Ring til teknisk sekretariat på tlf. 96 84 84 01, hvis du har spørgsmål.

Har du spørgsmål, så kontakt