Mind My Mind

Er dit barn mellem 6 og 16 år, og er du bekymret for, om dit barn mistrives og har tegn på depression og/eller adfærdsvanskeligheder?

Så kan et tilbud om Mind My Mind være relevant for dig og dit barn. Tilbuddet er rettet mod lettere vanskeligheder, og dit barn må ikke have en psykiatrisk diagnose i forvejen. Forløbet har ikke til formål at give dit barn en diagnose.

Anmod om tilbuddet 'Mind My Mind' til dit barn

Hvis det vurderes, at dit barn er i målgruppen for et forløb, skal du som forælder være indstillet på, at du helt eller delvist skal deltage i forløbet, som strækker sig over 13 træningsgange og varer ca. 1 time pr. gang. Det er vigtigt, at du, evt. den anden forælder og dit barn afser tid til at deltage i træningen og ikke mindst til at lave hjemmearbejde mellem træningsgangene. Husk, at hvis dit barn har adfærdsvanskeligheder, vil det primært være dig og evt. den anden forælder, der modtager forældretræning eventuelt suppleret med træning af dit barn.

Dit barns skole vil efter aftale med både dig og dit barn i et vist omfang blive inddraget i forløbet for at sikre videndeling og mest muligt udbytte af træningen.

Træningen foregår i Velfærdshuset på Peter Bangs Vej 15 i Struer.

Læs mere om tilbuddet Mind My Mind

Har du spørgsmål, så kontakt

Har du spørgsmål, så kontakt