Undervisning i fritiden

Folkeligt Oplysnings Forbund (FOF) er Danmarks største udbyder af folkeoplysning. Forbundet tilbyder forskellige kurser, foredrag og udflugter i de enkelte regioner.

Læse mere på www.fof.dk/nordvestjylland

LOF er et landsdækkende oplysningsforbund med 60 lokale aftenskoler.

LOF Holstebro-Struer-Lemvig tilbyder undervisning, foredrag og debatter. Du kan blandt andet få undervisning i IT, lære et nyt sprog, deltage i bevægelsesfag eller styrke dine kreative evner.

Læs mere på www.lof.dk/holstebro

Gimsing Sognehøjskole er en aftenskoleforening, der tilbyder en række forskellige kulturelle og folkeoplysende arrangementer. Desuden arrangerer højskolen udflugter og rejser.

Læs mere på www.gimsingsognehojskole.dk

Struer-egnens Folkeuniversitet tilbyder kurser og foredrag for alle. Der er ingen adgangskrav eller eksaminer. Folkeuniversitet formidler videnskabens metoder og resultater til alle, der har lyst til at lære noget nyt og udvide deres horisont.

Læs mere på www.fuko.dk/komite/struer-egnens-folkeuniversitet

Struer Billedskole tilbyder undervisning i elementære discipliner som for eksempel tegning, maleri, grafik og skulptur for såvel børn som voksne.

Læs mere på www.struerbilledskole.dk

Struer Havekreds er en kreds under Haveselskabet.

Havekredsen tilbyder kurser, møder og foredrag med faguddannede konsulenter. De arrangerer besøg i spændende haver i Struer og omegn, samt udflugter og rejser til haver i både Danmark og nabolande.

Læs mere på www.haveselskabet.dk/struer

Struer Ungdomsskole har forskellige ungemiljøer. Ungemiljøer med højt til loftet og plads til alle, men ikke til alt. Ungdomsskolen tilbyder undervisning og aktiviteter i fritiden - altså efter skole, i weekender og nogle gange i ferier.

Du kan tilmelde dig ungdomsskolens aktiviteter, fra du begynder i 7. klasse og ind til du fylder 18 år.

Læs mere på www.sku.dk

Struer Sejlklub tilbyder sejleruddannelser på flere niveauer. Sejlklubben arrangerer både teoretiske og praktiske kurser for alle, der har interesse i sejlads.

Læs mere på www.struersejlklub.dk/sejlerskole-2/

VUC Holstebro-Lemvig-Struer tilbyder rådgivning og kan hjælpe dig med at sammensætte et individuelt uddannelsesforløb, hvad end du vælger at læse en af uddannelsescentrets uddannelser samlet eller netop de fag, du har brug for.

Læs mere på www.holstebro-vuc.dk

Struer Musikskole tilbyder undervisning i musik til børn, unge og voksne i Struer Kommune.

Der er tilbud til talentfulde elever og tilpasset undervisning til elever med særlige behov. Og der er mulighed for såvel solo- som holdundervisning.

Læs mere om www.struermusikskole.dk

Side by Side er et blandet kor med hjemsted i Struer. Repertoiret er bredt - fra klassisk til rytmisk musik fra ind- og udland, og som regel med glimt i øjet og overraskelser i lydbilledet.

Der er ca. 35 medlemmer af koret.

Du har mulighed for nogle prøveaftner, før du melder dig ind – så du kan se, om koret er noget for dig.

Læs mere på sbs-struer.dk 

Struerkoret er for nyligt omdannet til et rent damekor med sopraner og alter, hvor der synges to- og trestemmigt. Formålet med koret er at skabe glæde og interesse for sang og musik samt dygtiggørelse inden for stemmebrug og nodelæsning.

Læs mere på www.struerkoret.dk

  

Har du spørgsmål, så kontakt