Nærpolitistation indvies i Struer

I de seneste måneder har håndværkere knoklet med at omdanne lokalerne på Søndergade 10 til nærpolitistation. Alle er velkomne, når Midt- og Vestjyllands Politi fredag den 15. oktober indvier lokalerne.

”Vi har set frem til at åbne nærpolitistationen i Struer og særligt til at kunne invitere byens borgere inden for på åbningsdagen. Man er selvfølgelig altid velkommen hos politiet, men til indvielsen sørger vi for, at der er lidt ekstra at komme efter. Der vil være mulighed for at hilse på de nye betjente i byen, kigge nærmere på en politibil og hilse på en politihund,” siger politidirektør Helle Kyndesen.

Henover sommeren udvidede vi nærpolitistationen i Ikast og åbnede en nærpolitiekspedition i Brande. Og nu er turen altså kommet til Struer, hvor der vil være åbent mandag og tirsdag fra 10-14 og torsdag fra 10-17. De fem betjente, der fremover vil være tilknyttet nærpolitistationen får deres daglige gang i Struer, og der vil derfor være politipersonale i Struer ud over de 15 ugentlige åbningstimer.

”Det er en stor glæde, at vores nye nærpolitistation i Struer har så central en placering. Det har været vigtigt for os at finde lokaler, der både lever op til vores krav om borgeradgang og mulighederne for at skabe gode rammer for vores medarbejdere og ikke mindst borgernes møde med politiet,” siger Helle Kyndesen.

Program for åbningen af nærpolitiekspeditionen

Kl. 12:30-15:30:
Åbent hus på nærpolitistationen. Der vil både være aktiviteter inden for og uden for bygningen. Her kan du få lov til at sidde på bagsædet af en politibil, hilse på en politihund eller en af de nye nærbetjente, der er tilknyttet nærpolitistationen i Struer. Til alle, der kommer forbi og tegner en tegning af politiet på dagen, vil der være en slikkepind. Midt- og Vestjyllands Politi byder desuden på kaffe, vand og donut.

Kl. 13:00-13:30:
Justitsminister Nick Hækkerup ankommer. Der bliver holdt taler ved borgmesteren, politidirektøren og ministeren, der efterfølgende klipper den røde snor og officielt indvier den nye nærpolitistation.

 

Pressemeddelelse fra Midt- og Vestjyllands politi