Nordens første podcast-konference afholdes i Struer

Inspiration, intimitet, kreativitet, samhørighed, nærvær, sanselighed og masser af grin. 

Alt dette kan opleves når der lørdag den 28. august afholdes den første Nordic Podcast Conference i Lydens by. Tor Arnbjørn, der er programchef for konferencen forklarer: 

“Konferencen ønsker at sætte fokus på indholdet og udviklingen indenfor podcastmediet og -miljøet i Danmark, der i de sidste år har været i rivende udvikling. Derfor er der nu brug for et fællesskab, der kan diskutere og reflektere over mediets muligheder, og hvad der kendetegner høj kvalitet i den narrative storytellende del af miljøet.” 

Dagen vil være fyldt med spændende inspirationsoplæg fra nogle af nordens største og mest nyskabende podcastproducenter. Stifter og kreativ leder af Nordic Podcast Academy Dorte Palle udtaler: 

”Vi har et program nu, som vi er så pavestolte over. Vi taler altså om, at mit (og mange andres) allerstørste podcastidol, Kaitlin Prest, der plejer at headline de store internationale festivaler, kommer! Også USA’s store nye håb Heather Li skaberen af 2021s mest nytænkende datingpodcast "It's nice to hear you", og de 3 cooleste podcastere fra henholdsvis Norge, Sverige og DK!” 

NORDIC PODCAST CONFERENCE arrangeres af Nordic Podcast Academy i partnerskab med Danmarks Medie og Journalisthøjskole, RAKKERPAK Productions, Third Ear, Center for Podcasting, LOUD, Sound Hub Denmark og Lydens By, Struer 

Og afholdes i den lokale biograf Apollon i Struer. 

Chef for Lydens By, John Fogde, udtaler: 

“Med Nordic Podcast Conference skaber vi et inspirationsforum og en mulighed for fælles faglig refleksion i en branche, hvor uafhængige indie-podcastere har været den vigtigste drivkraft i udviklingen. Udviklingen har på mange måder spejlet internettets demokratiske og mangfoldige potentiale, men det har også betydet både etiske, kommercielle og journalistiske udfordringer. Det er bla. dem, vi vil adressere på Nordic Podcast Conference." 

Med henblik på at inspirere og hylde de nyeste podcaststemmer uddeler vi et arbejdslegat til det bedste talent i vores talentkonkurrencen Nordic True Talent. Vi slutter dagen af med et glas bobler og en gallapremiere på en spændende ny podcast. 

Køb billet

Læs mere om Nordic Podcast Conference