Ny kurs med ny havnechef i Struer

Ole Schmidt er navnet på den nye havnechef, der tiltræder ved Struer Havn 1. februar. Med Struer Kommunes overtagelse af hele ejerskabet er der tale om en ny kurs i havnens historie, og når den nye havnechef tiltræder, kan det samme siges for ham. Ole Schmidt foretager nemlig også et kursskifte i sit arbejdsliv.

Ole Schmidt er 50 år og bor med sin familie i Bremdal. Han har de seneste 20 år arbejdet i mediebranchen, blandt andet som salgschef i de lokale mediehuse, hvor han har været samarbejdspartner på nogle af de store events omkring havnen og i byen i Struer, så som RunToTheBeat, StruerTracks, Sansefestival, Struer Racing Festival og lignende. Han er også selv flittig bruger af havnen og fjorden med fast plads til familiens båd gennem mange år.

- Jeg glæder mig til at kunne bruge min erfaring til at udvikle samarbejder og ser frem til at møde nye som gamle samarbejdspartnere og brugere af havnen i Struer med det sigte at sikre fortsat udvikling af lystbådehavnen, vedligeholde industrihavnen og så det super spændende i at få en hel ny bydel på havnen til at smelte sammen med Struer – Lydens by, lyder det forventningsfuldt fra Ole Schmidt.

Også hos Struer Kommunes borgmester er der glæde over, at man nu har fundet sin nye havnechef.

- Vi har store planer for hele området omkring Struer Havn i de kommende år. Havnen er et helt centralt aktiv for både erhvervslivet, turismen og byudviklingen i Struer Kommune. Jeg er sikker på, at vi nu har fundet den helt rigtige profil til at stå i spidsen for havnen fremover og glæder mig til samarbejdet, udtaler borgmester Mads Jakobsen.

Havnen i Struer er under stor forandring, og over de kommende år forventes ændringer både i havnens funktion og anvendelse. Struer Byråd har vedtaget en havneudviklingsplan, der sætter retningen for byudvikling på havnen de næste mange år.
Det er netop planerne for de kommende års store udvikling, der også er årsagen til, at det i sidste uge blev offentliggjort, at Struer Kommune overtager hele ejerskabet af Holstebro-Struer havn fra nytår. Gennem mere end 100 år har havnen været ejet i fællesskab med Holstebro Kommune.