Ny medarbejder skal øge servicen til nystartede virksomheder

Struer Kommune har sammen med Erhvervshus Midtjylland igangsat en ekstra indsats med at give lokale iværksættere og virksomheder endnu bedre adgang til tilbud og ydelser som kan hjælpe dem med at udvikle sig.

Til det formål er Morten Riisgaard ansat to dage ugentligt med et særligt fokus på de helt nystartede virksomheder. Morten Riisgaard er 37 år og har ni års erfaring som leder, og flere års erfaring som både selvstændig og iværksætter. Derudover er han også tilknyttet Business Skive som erhvervskonsulent, hvor han ligeledes arbejder med iværksættere og virksomheder.

Struer Kommune har særligt fokus på at styrke grundlaget for at der skabes flere arbejdspladser i kommunen og på at understøtte initiativer, der kan stimulere iværksætteriet og væksten i kommunens virksomheder. Adgang til vejledning og sparring spiller en væsentlig rolle i udviklingen af nye virksomheder og har en positiv effekt på iværksætternes etablering muligheder for at overleve og vækste.

”Jeg er kommet godt i gang med arbejdet i Struer. Det er et fantastisk iværksættermiljø som man har i Struer, hvilket skaber virkelige gode forudsætninger for det arbejde, jeg skal i gang med. Jeg har allerede mødt en masse driftige mennesker som jeg vil forsøge at hjælpe videre. Og så jeg har hele erhvervshusets palet af tilbud med mig, der håber jeg kommer erhvervslivet i Struer endnu mere til gode,” siger Morten Riisgaard.

Med indsatsen styrkes den lokale erhvervsservice - Startvækst Struer - med endnu en medarbejder. Morten Riisgaard skal hjælpe iværksættere og virksomheder i hele kommunen, men vil have sit daglige udgangspunkt i kommunens stærke iværksættermiljøer – henholdsvis BusinessPark Struer og Sound Hub Denmark.

FAKTA

Erhvervsservice er et kommunalt tilbud og en indgang til virksomheder, der skal sikre vidensdeling og brugbar vejledning til alle typer af iværksættere og virksomheder. Her kan virksomheder og iværksættere blandt andet få vejledning om at starte ny virksomhed, samt hvordan du udvikler og drifter din virksomhed.

Det er et initiativ finansieret af Erhvervshus Midtjylland som har givet mulighed for, at der udstationeres erhvervshusansatte virksomhedskonsulenter i de midtjyske kommuner, som måtte ønske det. Det er 2-årigt initiativ der skal øge den lokale synlighed og give endnu bedre adgang til de tilbud og ydelser, som findes i den specialiserede erhvervsservice som erhvervshuset tilbyder.

Erhvervshus Midtjylland er et seks erhvervshuse i Danmark hvor danske virksomheder løbende kan få gratis specialiseret og uvildig vejledning og sparring med udgangspunkt i virksomhedernes individuelle behov.

Struer Kommune har valgt Erhvervs Midtjylland til at varetage den lokale erhvervsservice i Struer – Startvækst Struer.

Besøg Startvækst Struer