Kom til inspirations- og dialogmøde d. 22. maj: Skab lokale projekter, styrk lokalsamfundet & øg attraktions­værdien

Sammen med LAG Struer-Holstebro inviterer vi dig til et spændende inspirations- og dialogmøde, hvor vi i fællesskab vil udforske mulighederne for at skabe flere lokale projekter i Struer Kommunes landdistrikter og landsbyer.

Det foregår onsdag d. 22. maj 2024 kl. 19-21 i LimfjordsHuset Struer på Fjordvejen 10B, 7600 Struer.

Vi tror på, at vores fælles engagement og kreativitet kan være med til at forme en endnu mere levende og attraktiv kommune. Vi håber derfor på, at du har lyst til at deltage, så vi også kan høre dine perspektiver og idéer til, hvordan vi kan få skabt flere lokale projekter.

Program for aftenen

  • Velkommen v/LAG Struer-Holstebro og Struer Kommune.
  • Hvordan kan branding og udvikling af turismen (i Limfjorden) være med til at øge attraktionsværdien for et område v/direktør Rasmus Friis Sørensen, Destination Limfjorden.
  • Hvad er LAG og FLAG - og hvad kan vi hjælpe med? v/formand Kim Bak Kristensen, LAG Struer-Holstebro og FLAG-koordinator Flemming Jensen, FLAG Vestjylland:
    • Case eksempler fra Struer Ro og Kajakklub v/Poul Nielsen og Tambohus Naturhavn v/Ole Brændgaard
  • Hvordan arbejder Struer Kommune i forhold til lokal udvikling, og hvordan understøtter vi lokale projekter v/direktør Dennis Jensen, Struer Kommune.
  • Netværk, inspiration og erfaringsudveksling i mindre grupper.
  • Tak for i aften v/LAG Struer-Holstebro og Struer Kommune.

Tilmelding

Af hensyn til forplejning opfordrer vi til, at du tilmelder dig inspirations- og dialogmødet senest d. 15. maj 2024. Vi anbefaler, at der deltager mindst to fra hver borgerforening og lignende.

Du tilmelder dig ved at skrive til udviklingskonsulent Rikke Vilsgaard på rikkevj@struer.dk. I mailen beder vi om, at du angiver hvilken forening, du er fra og gerne, hvis I arbejder med et konkret projekt.