Struer Kommune - Lydens ByStruer Kommune - Lydens By
Olympiske ringe
13. september 2019
Struers egen verdensmester i boksning Dina Thorslund byder velkommen til energiske OL-kæmpere, når der den 23. september er Sensommer-OL for handicappede i Struer Kommune.

Sensommer-OL i Struer

Struer Kommune afholder lokalt sensommer-OL for handicappede for tredje gang, denne gang med velkomst af en lokal verdensmester. Arrangementet foregår i Struer Energi Park den 23. september og er for alle borgere i kommunen med et fysisk eller psykisk handicap. 

Det er Struer Kommunes Sundhedsskole, som sammen med lokale idrætsforeninger står bag arrangementet. Formålet med dagen er at få flere med fysisk og psykisk handicap, unge som ældre, i gang med at dyrke mere idræt.

Arrangementet tæller allerede 79 tilmeldte og viser sig dermed fortsat populært blandt borgerne.
Social,- Sundheds- og Arbejdsmarkedsudvalget i Struer Kommune, Lene Houe, er med på dagen for at overrække medaljer til deltagerne. Hun fortæller hvorfor hun ser frem til arrangementet. 
”Det er glæden ved at være sammen med andre.  Det er begejstringen for at dyste og at vinde og tabe. Det handler også om at møde de venner, man har i lokalområdet, og det handler om at få sig rørt. Det er vigtigt, at vi husker på og viser, at et fysisk eller psykisk handicap ikke er en hindring for at gå til sport og dyrke motion. Og det sætter vi fokus på med dette arrangement. Jeg er sikker på, der venter deltagerne en uforglemmelig eftermiddag med både sved på panden og masser af gode oplevelser,” siger Lene Houe.

Også Lene Hornstrup, centerchef for Handicap, Social og Psykiatri i Struer Kommune, er godt tilfreds med opbakningen fra deltagere, foreninger og frivillige. 
”Det kan være en udfordring at finde ud af, hvilke muligheder der er for at dyrker idræt, hvis man er handicappet. Netop derfor er vi utroligt glade for, at foreningslivet og flere private byder ind med forskellige aktiviteter på dagen og på denne måde giver borgerne en oplevelse af, at det at dyrke idræt sammen med andre er både sjovt og godt for helbredet,” siger Lene Hornstrup. 

Sensommer-OL bliver sat i gang af verdensmesteren i boksningens superbantamvægt, Dina Thorslund fra Struer, den 23. september kl. 16.00.  

Dagens program viser, at der i Struer Kommune er idræts- og aktivitetsmuligheder for alle. Både dem der er svært fysisk handicappede og dem, der kan mere selv eller kan klare sig med lidt assistance i aktiviteterne. 
Blandt disciplinerne, som deltagerne dyster i, er indendørs fodbold, karate, spinning, yoga, musik og rytmik, samt flere andre. Alle aktiviteterne foregår i Struer Energipark frem til kl. 18.15, hvor der er medaljeoverrækkelse ved næstformand i Social-, Sundheds- og Arbejdsmarkedsudvalget Lene Houe.

I løbet af dagen underholder den lokale musiker Daniel Noti og som afslutning på selve arrangementet er der fællesspisning.  
 

Læs mere
KONTAKT INFORMATION
Struer Kommune
Østergade 11-15
7600 Struer
CVR: 29189951
T: 9684 8484
struer@struer.dk
sikkerpost@struer.dk
Databeskyttelsesrådgiver
http://struer.dk/dpo
dpo@struer.dk

ÅBNINGSTIDER

Mandag   kl: 10:00 - 15:00
Tirsdag   kl: 10:00 - 15:00
Onsdag   kl: 10:00 - 15:00
Torsdag   kl: 10:00 - 17:00
Fredag   kl: 10:00 - 12:00

 

DEN DIGITALE HOTLINE - TELEFON: 70 20 00 00

TELEFONTIDER  
Mandag - torsdag kl. 08.00 - 20.00
Fredag kl. 08.00 - 16.00
Lørdag lukket
Søndag kl. 16.00 - 20.00