Østbyen Dagtilbud
Børnehuset Struerdalvej

Børnehuset er en institution med både vuggestue og børnehave. Institutionen er blevet til ved sammenlægning af Skovhuset og Krudtuglen.

Børnehuset Struerdalvej åbner klokken 6.15. Her kan de børn, der ønsker det, få morgenmad indtil klokken 7.30.

Herefter møder mere personale ind, og der sættes gang i små aktiviteter såsom perler, lego, togbane – læse en historie m.m.

Klokken 9.00 åbner husets værksteder. Børnehaven er funktionsopdelt, hvilket betyder børnene kan deltage i værksteder på tværs af grupperne. Vi har kreativt værksted med maling, klippe-klistre, fremstilling af diverse kunst. Vi har ude-liv med bål, natur, krible-krable, fjorden og gå ture ud af huset. Vi har bevægelse og musik værksted, hvor der synges, danses rimes og remses, børnene udfordres musisk og motorisk. – Og ellers hvad de voksne finder på ud fra hvad der rører sig blandt børnene. 

Klokken 11 spiser vi. Børnehuset Struerdalvej har en forældrebetalt madordning, hvor vores egen køkkendame står for tilberedning af alt det mad som spises i løbet af dagen. Børnene sidder og spiser i deres primær grupper med deres primær voksne. Vi lægger vægt på en god og rolig stemning, samt vi øver os i almindelig bordskik.

Efter frokost går vi på legepladsen. De børn der har behov for en middagssøvn, kan få det. Vi er ude at lege indtil ca kl 14.00 – afhængigt af vejret. Når alle er kommet ind, spiser vi eftermiddagsmad også tilberedt af vores køkkendame. Om sommeren spiser vi ofte eftermiddagsmaden udenfor.

Efter oprydning af eftermiddagsmaden, leger børnene på tværs af grupperne resten af dagen. Omkring kl 15.30 begynder vi at rydde op, og alle samles i vores fællesrum. Vi afslutter dagen lige så roligt som den begyndte. Vi lukker klokken 16.30 – klokken 16.00 om fredagen.

Her finder du vores Velkomstfolder

KONTAKT INFORMATION
Østbyens Dagtilbud
Drøwten 6
7600 Struer
9684 8915
Vivi Rokkjær
Konst. Dagtilbudsleder
vim@struer.dk
4083 1464