Østbyen Dagtilbud
Børnehuset Struerdalvej

Vuggestuen er delt op i 3 grupper. Vi åbner klokken 6.15. Her kan de børn der har brug for det, få morgenmad frem til klokken 7.30. Der åbnes altid på fælles stuen sammen med børnehaven. Omkring klokken 7.30 går børn og voksne ud på stuerne. Her leges, spilles puslespil, kigger i bøger. Meget foregår på gulvet – både for børn og voksne. Ca kl 8.30 får børnene formiddagsmad. 

Herefter begynder forskellige aktiviteter. Er vejret godt, går vi rigtig gerne ud - enten på legepladsen eller på en lille gåtur. De yngste der måske skal have grød eller flaske får det, og de børn der skal sove formiddagssøvn bliver puttet. På stuerne sker forskellige ting. Vi arbejder gerne i emne uger, hvor hele huset arbejder med det samme emne, men på vidt forskellig måder alt efter børnenes alder og kunnen. En meget vigtig del af børnenes og personalets hverdag sammen, handler om omsorg, tryghed og nærvær - trivsel og udvikling. 

Klokken 10.30 får børnene forældrebetalt middagsmad. Vi har en køkkendame, der laver dejlig mad til alle børn. 

Så er det puttetid. Børn under to år sover i barnevogn – vuggestuen har barnevogne, seler, soveposer og dyner. Børn over to år sover indenfor på madrasser. Omkring klokken 14.00 er de fleste børn stået op, og vi spiser eftermiddagsmad. Det er oftest hjemmebagt brød med pålæg/ost.

Er vejret godt, går vi på legepladsen efter eftermiddagsmaden. Ellers leges der på tværs af stuerne – gerne ude på gangen. Omkring klokken 15.30 lukkes stuerne ned, og alle børn samles på fællesstuen, hvor der hygges til vuggestuen lukker klokken 16.30 – 16.00 om fredagen.

Her finder du vores Velkomstfolder

KONTAKT INFORMATION
Østbyens Dagtilbud
Drøwten 6
7600 Struer
9684 8915
Vivi Rokkjær
Konst. Dagtilbudsleder
vim@struer.dk
4083 1464