Musiksamrådet

Musiksamrådet skal være med til at styrke, udvikle og fastholde kommunens musikliv samt medvirke til at skabe mangfoldige og alsidige aktiviteter. Der vil være en særlig opmærksomhed på at fremme deltagelsen i musikalske fællesskaber, at øge tilgængeligheden i de musikalske oplevelser og -tilbud samt at skabe nye samarbejder og netværk i kommunens musikmiljø.

Luk alle
Åben alle

Vidste du at Musiksamrådet i Struer har et anlæg som du måske kan låne?

Anlægget kan lånes af ikke kommercielle aktører, der er dækket af musiksamrådets formål, og som afholder arrangementer uden indtjening og entre.

Anlægget består af:
1 stk. Soundcraft EFX 8 – 8 kanals mixer
2. stk. EV ELX 112P – aktive 12” 1000W Højtalere
1. stk. EV ELX 200-12P – aktiv 12” 1200W Subwoofer
3. Stk. Shure SM58 mikrofoner
Samt alle nødvendige kabler, stativer, linedrivers osv.

Låner skal have en forsikring, der dækker, hvis de skader vores materiel. Ved skader på materiellet skal det repareres – eller erstattes - med det samme, så det er klar til vores næste låner! Kopi af police fremvises ved udlån.
PA-anlæg, diverse lyd- og lysmateriel skal lægges omhyggeligt på plads efter brug på samme måde – og i samme stand – som låner får det i.

Vil du låne anlægget kan du kontakte eventkoordinator Kira Goul-Jensen, T: 20128978, E: kirag@struer.dk 

Puljen kan søges, hvis du er del af musiklivet i Struer Kommune og gerne bidrage til at fremme deltagelsen i musikalske fællesskaber, at øge tilgængeligheden i de musikalske oplevelser og -tilbud samt at skabe nye samarbejder og netværk i kommunens musikmiljø

Puljens formål

  • Understøtte, igangsætte og fastholde musikalske fællesskaber* Deltage i musikalske fællesskaber, som eksempelvis fællessang samt sikre, at borgere kan opleve musikalske tilbud dér, hvor de bor – i byen eller i lokalområderne. Dette kan sikres ved at afholde dialogmøder med musikaktørerne om, hvorledes musikmiljøet kan nå ud til alle borgere i kommunen i alle aldersgrupper. Midlerne er tænkt til både udvikling af nye tiltag såvel som til fastholdelse (drift) af aktiviteter.
  • Understøtte samarbejde og netværk* Skabe et miljø og netværk for kor, orkestre og bands. Dette muliggøres ved blandt andet at arrangere; stævner, workshops eller jams på forskellige (kultur-) lokationer i kommunen. Derudover er det muligt at tilbyde udvalgte bands hjælp af en banddoktor og på den måde stimulere udviklingen af musikmiljøet. Midlerne er tænkt til både udvikling af nye tiltag såvel som til fastholdelse (drift) af aktiviteter.
  • Musikdagen En årlig fejring af det mangfoldige musikmiljø, der præger kommunen. Musikdagen kan udvikles til at foregå på nye lokationer inden- eller udendørs og blive en form for musikfestival for kor, orkestre og bands fra denne egn af Danmark og ikke kun for Struer Kommune. Musikdagen afvikles i samarbejde med Struer Musikskole.
  • Inspiration, læring og debat Fokus på tendenser og trends inden for musiklivet (fx elektronisk musik, lydkunst mm.). Midlerne kan bruges til at facilitere en inspirationsdag, en studietur eller et vidensdelingsseminar for samrådet.
  • PR & annoncering Skabe synlighed om de tiltag og aktiviteter, samrådet iværksætter. Derudover kan samrådet være medannoncør på kulturelle events, der understøtter musiklivet.

* Midlerne kan være i form af et direkte direkte tilskud eller gives som en underskudsgaranti.

Frister

Ansøgnings deadlines: 1. Januar, 1. April, 1. September, 1. November.
Ansøgninger behandles på næstkommende møde i musiksamrådet.

Ansøg musiksamrådets pulje

Har du spørgsmål, så kontakt