Peter Qvortrup Geisling vil til foredraget byde på lægefaglig ekspertviden.

Messe for hverdags­hjælpemidler - Forstærk dit seniorliv!

Struer Kommune inviterer i samarbejde med Ældrerådet til messe for hverdagshjælpemidler, som du kan forstærke dit seniorliv med! Det foregår:

Mandag d. 27. november kl. 15-19 i Struer Energi Park

Til messen kan du blive klogere på hverdagshjælpemidler og småteknologier, du kan forstærke din seniortilværelse med. Hvad end du er nysgerrig på robotstøvsugere, skridsikre bademåtter eller andre praktiske løsninger, vil du på messen kunne se og opleve en bred vifte af smarte hjælpeværktøjer.

Kom til foredrag med Peter Qvortrup Geisling som startskud kl. 15

Som en del af messen kan du også komme til et indsigtsrigt foredrag med hele Danmarks TV-læge Peter Qvortrup Geisling. Til foredraget byder han på lægefaglig ekspertviden og et blik på livets bløde sider. Det koster 50 kr. at deltage i foredraget, og der er et begrænset antal pladser. Selve messen åbner efter foredraget kl. 16 og er gratis at deltage i.

Køb din foredragsplads her

Alternativt kan du afhente din billet på Struer Bibliotek i hele bibliotekets åbningstid samt i Midtpunktet Thyholm mellem kl. 9.12.

Ønsker du at gøre din hverdag lettere så kig forbi messen og tag endelig en ven, nabo eller pårørende med. Vi sørger selvfølgelig for, at der er lækker kage og kaffe hele dagen.

Vi glæder os til at se dig!