Iværksætteri og udvikling af mindre virksomheder

Startvækst Struer

Startvækst struer giver gratis sparring til iværksættere og udvikling af etablerede virksomheder i Struer Kommune.

Virksomhedsguiden.dk

Virksomhedsguiden er portalen for dig, der har en virksomhed. Her finder du en masse generel information og svar på alt det, du behøver, som har relevans for virksomheder i denne svære tid. Du finder blandt andet:  

 • Vejledning til din virksomhed
 • Kompensation og hjælp til din virksomhed
 • Midlertidig lønkompensation for lønmodtagere
 • Kompensation for virksomheders faste udgifter
 • Kompensation til selvstændige

Erhvervshus Midtjylland

Erhvervshus Midtjylland vejleder og sparrer gratis med alle typer virksomheder. Har du brug for specialistviden og overblik over din virksomheds udviklingsmuligheder, så book et gratis telefonmøde med en af deres konsulenter.

 

 

Virksomhedsservice på besøg hos virksomhed
Luk alle
Åben alle

Struer Kommune har et investornetværk, hvor lokale iværksættervirksomheder ikke blot får adgang til kapital, men også mulighed for sparring med private investorer, der har særlig interesse i det nordvestjyske erhvervsliv.

Gennem et lokalt funderet setup bringes kapitalsøgende iværksættervirksomheder sammen med privatpersoner/investorer, der har interesse i at støtte vækstvirksomheder i Struer Kommune.

I det lokale netværk kan lokale iværksættervirksomheder og investorer mødes, herunder også potentielle tilflyttervirksomheder og iværksættere.

Er du iværksætter med en god idé, et konkret problem eller behov for viden, kan du kontakte den lokale erhvervsservice STARTVÆKST Struer. De kan bl.a. tilbyde:

 • Individuel rådgivning
 • Introduktionsmøde
 • Iværksætterkurser 

Er du privat erhvervsdrivende, overvejer du at starte egen virksomhed i Struer Kommune, står din virksomhed står overfor et generationsskifte, eller har du bare har brug for hjælp til at komme videre, så har du mulighed for at få gratis rådgivning.

Denne erhvervsservice er et kommunalt tilbud som er gratis for alle virksomheder. Tilbuddet består af: information, vejledning, henvisning til problemløsning (typisk privat rådgivning) og sætter typisk ind på et tidspunkt, hvor virksomheden ikke har erkendt sit reelle vækst- eller udviklingsbehov, men skal inspireres og motiveres til at komme videre.

Struer Kommune har en ambition om at skabe de bedste rammebetingelser for at starte og drive virksomhed i kommunen.

Derfor har Struer Kommune erhvervs- og videnspas som dels skal hjælpe få flere iværksættere hjulpet godt i gang med etablering af deres virksomhed - og dels skal hjælpe virksomheder med at få ny viden og innovation i ens virksomhed.

Et Erhvervs- og videnpas giver iværksætteren adgang til 10 timers gratis rådgivning hos en lokal, privat rådgiver til en værdi af 9.000 kr.

Du kan for eksempel på hjælp til:

 • Udarbejdelse af kvalificeret forretningsplan
 • Udarbejdelse af budget
 • Vejledning vedrørende skat og moms
 • Udformning og forståelse af lejekontrakter og samhandelsaftaler
 • Vejledning om beskyttelse af produktideer og registrering af varemærker
 • Vejledning vedrørende salg og markedsføring, hjemmeside.

Hvem kan søge?

Målgruppen er iværksættere – lige før og efter start. Særlig fokus på iværksættere indenfor håndværk og servicesektoren o. lign.

Hvad koster det?

Rådgivning under et erhvervs- og videnspasset er finansieret af lokale, private rådgivere og Struer Kommune.

Rådgivningen er gratis for iværksætteren.

Iværksættermiljøer i Struer Kommune

Luk alle
Åben alle

BusinessPark Struer er et attraktivt iværksættermiljø, der tilbyder attraktive ramme- og udviklingsbetingelser for iværksættere og mindre virksomheder og hvor der er adgang til aktiviteter, viden, kompetencer, netværk og support. I BusinessPark Struer fleksible og gode muligheder, der kan tilpasses netop dit behov.

BusinessPark Struer er indgang for hele erhvervslivet i Struer Kommune - her får du direkte adgang til den lokale erhvervsservice og mulige fremtidige samarbejdspartnere

BusinessPark Struer er også et regionalt center for e-handelsorienterede virksomheder og har både faciliteter og rådgivning målrettet e-handelsvirksomheder og online-markedsføringsvirksomheder

Struer Kommune vil være et nationalt og internationalt centrum for iværksættere, virksomheder, kunstnere, uddannelsesinstitutioner og andre der arbejder med lyd.

Sound Hub Denmark er er verdens førende inkubationsmiljø inden for lyd og akustik. Her får du adgang til unikke faciliteter, arbejdsfælleskaber

Sound Hub Denmark er bosiddende i de ikoniske bygninger på Peter Bangs Vej i Struer, der i mange år rummede Bang & Olufsen

Partnerne i Sound Hub Denmark omfatter blandt andet førende audiovirksomheder Bang & Olufsen og Harman-Samsung, Aalborg Universitet, Valdemar Birn Holding og Færchfonden.

Har du spørgsmål, så kontakt

Virksomhedshotline

Tlf: 96 63 00 10

Går du med flyttetanker? - I Struer Kommune kan du bl.a komme tæt på naturen - læs mere på flyttilstruer.dk
Går du med flyttetanker? - I Struer Kommune kan du bl.a komme tæt på naturen - læs mere på flyttilstruer.dk

Går du med flyttetanker?

Kom tæt på mennesker, teknologi og natur i Struer Kommune. Her kan du udforske, hvordan det er at bo, leve og drive erhverv i hjertet af Nordvestjylland.