Fleksibel aflevering og afhentning af hjælpemidler

Er du træt af, at dine hjælpemidler står og fylder, når du ikke længere har brug for dem? Så behøver du fremover ikke vente på, at hjælpemiddelcentrets medarbejdere kommer forbi din bolig for at aflevere eller hente hjælpemidler.

1. marts 2021 åbnede Hjælpemiddelcenter Nordvest en ny service til borgerne i Struer, Lemvig og Holstebro kommuner. Ved en ’borgerskranke’ i depotet på Fabersvej 110, 7500 Holstebro kan du nu selv hente og aflevere mindre hjælpemidler tirsdag, onsdag og torsdag kl. 10-14, hvor der er personale til at tage imod.

Skal du aflevere hjælpemidler, behøver du ingen aftale i tidsrummet.

Skal du derimod hente eller ombytte hjælpemidler, skal det være efter aftale med visitator i din kommune, og depotet skal have besked dagen inden.

Har du ikke mulighed for at transportere dine hjælpemidler, henter og bringer hjælpemiddelcentrets medarbejdere selvfølgelig stadig som normalt.

Hvad er ’mindre’ hjælpemidler?
De hjælpemidler du selv kan aflevere og hente er mindre hjælpemidler, som kan være i en almindelig personbil. Det kunne være rollatorer, badebænke, puder, toiletspande eller lignende.

Hjælpemiddelcenter Nordvest er et såkaldt § 60 selskab ejet af Struer, Lemvig og Holstebro kommuner. Samarbejdet blev etableret 1. september 2018.

Hjælpemiddelcentret varetager:

  • Indkøb af hjælpemidler
  • Opbevaring af hjælpemidlerne.
  • Levering og afhentning af hjælpemidler i de tre kommuner
  • Rengøring og reparation af hjælpemidler for de tre kommuner
  • Rådgivning til de tre kommuner omkring indstillinger af diverse hjælpemidler
  • Opsætning af nødkald, ramper og andre særlige opgaver for hver enkelt kommune.