Ny skoleleder på Limfjordsskolen

Nu er det besluttet, hvem der skal stå i spidsen for den ene af kommunens tre overbygningsskoler, en skole med en klar faglig profil og med kommunens største elevtal.

Valget er faldet på 40-årige Casper Sand, der kommer fra en stilling som afdelingsleder i Center for Skole og Dagtilbud i Struer Kommune.

”Jeg ser frem til at samarbejde med Casper, og jeg er sikker på, at vi har fundet den helt rette person til Limfjordsskolen. Casper brænder for folkeskolens kerneopgave, er fagligt velfunderet og har de rette værdier, der er brug for på en skole som Limfjordsskolen,” siger Jeannette Enevoldsen, Centerchef for Skole og Dagtilbud.

Casper Sand er oprindeligt læreruddannet og har efterfølgende taget en kandidat i pædagogik ved Århus Universitet. Han har de seneste fem år arbejdet med folkeskoleområdet som en del af forvaltningen i Struer Kommune.

”I Casper Sand får vi en stærk profil til Limfjordsskolen. Vi havde et rigtig godt felt af ansøgere, hvor Casper især udmærkede sig ved at være en stor kapacitet på folkeskoleområdet, der kender den kommunale arena som skolen skal fungere i. Det er jeg sikker på vil komme både ansatte, forældre og ikke mindst eleverne til gode,” siger Carsten Borrisholt, formand for skolebestyrelsen på Limfjordsskolen.

Selv udtaler Casper Sand om sin motivation for jobbet som skoleleder:

”Limfjordsskolen er lokomotivet i vores kommunale skolevæsen med masser af dygtige og engagerede medarbejdere. Jeg ser med ydmyghed og entusiasme på den opgave, der ligger foran mig, og det er simpelthen en mulighed, som jeg ikke kan lade gå forbi. Det er et privilegium at skulle føre den skole videre, som jeg lært at kende over en årrække fra den anden side af skrivebordet.”

Casper Sand afløser skoleleder Claus Rokkjær, der går på pension, og tiltræder stillingen som skoleleder den 1. juli 2022. Casper Sand bor i Holstebro med sin kone, der er folkeskolelærer, og sine to døtre.