Studerende finder lyden af Struer

I denne og næste uge vil man kunne støde på unge studerende, der er travlt optaget af at lytte, optage og dokumentere lyde fra by, natur og landskab omkring Struer.
De studerende arbejder både ved havnen og er på observationer ved Vralden og Oddesund. De undersøger, hvordan samspillet er mellem byens beboere og naturen i og omkring Struer.

De studerende skal i løbet af deres sommerskole løse case-opgaver, som er stillet i samarbejde med Struer Kommune. Grupperne arbejder med forskellige temaer, eksempelvis udviklingen af havnen og havnemiljøet, og hvad der sker med områder, når natur og industri vokser ind over hinanden. Det er vigtig viden, som kan indgå i eksempelvis byudvikling.
Desuden bidrager de studerende til indsamling af materiale til Struer Museums nye projekt, Gademuseet.

Fernisering i Molehuset fredag 19.august

De studerende præsenterer deres resultater til fernisering fredag 19. august kl 13. i Molehuset for enden af molen ved lystbådehavnen, og her er alle, der har lyst, velkomne til at kigge forbi.

Sounding City Summerschool er en sommerskole, som strækker sig over tre uger, hvoraf de sidste to uger er case- og feltarbejde her i Struer, i Sound Art Labs lokaler på Peter Bangs Vej. Sommerskolen planlægges og afvikles i samarbejde mellem Aahus Universitet, Sound Art Lab og Struer – City of Sound.