Vi skruer op til 20 grader i Struer Kommune

Vi er gået ind i den kolde del af året. Sweatre, sjaler og halstørklæder er flittigt i brug.
På alle skoler, i kulturelle bygninger og i kommunens egen administration har temperaturen i de seneste måneder været på 19 grader.

Men 19 grader er meget koldt at opholde sig i, når man sidder stille i skolen eller på kontoret. Vi hæver nu temperaturen til 20 grader. Det kan vi, fordi alle i Struer Kommune har bakket op, så der nu er plads til at hæve temperaturen en grad.

Vi sænkede varmen for at spare på både energi-ressourcerne og på økonomien. Det var og er nødvendigt i den tid, vi befinder os i.Alle har været gode til at bakke op om indsatsen. Tak for det.

Vi har de senere år energirenoveret meget på skoler og andre kommunale bygninger, og det kommer os også til gode i den situation, vi har lige nu.

Vi har sparet 40 procent

Teknisk Drift & Anlæg har sammenlignet kommunens energiforbrug i oktober måned i år med sidste år.
Oktober i år var i gennemsnit én grad varmere end oktober i sidste år, men vi har sparet ca. 40% på varmeudgifterne i oktober måned

De første 16 dage af november er i gennemsnit tre grader varmere end tilsvarende periode sidste år
Men vi har sparet ca. 44% på varmeudgifterne i forhold til tilsvarende periode sidste år.

Det er rigtig godt gået, og det kunne vi ikke have gjort uden den store opbakning fra alle, der kommer i de kommunale bygninger.

Nu stiger varmen en grad

Når vi står sammen, så kan vi virkelig gøre en forskel. Det har vi vist ved at spare 40% på energien.
Det er rigtig flot, og det betyder, at vi nu hæver temperaturen til 20 grader. Det er der plads til, og det vil give en kærkommen forbedring af vores indendørs miljø på skoler, kulturelle institutioner og andre kommunale bygninger,
Hvis alle bakker lige så flot op som hidtil, vil kommunen stadig spare meget energi.
Endnu en gang tusind tak for alles indsats.