Systemskifte i Borgerservice d. 17.-27. november

På grund af systemskifte vil det ikke være muligt at vælge læge, ændre sygesikringsgruppe eller bestille et nyt sundhedskort i perioden 17. november kl. 18.00 til og med den 27. november. Det nye system åbner op den 28. november kl. 10.00, hvor det igen vil være muligt at vælge læge, ændre sygesikringsgruppe eller bestille et nyt sundhedskort digitalt på borger.dk.

Det vil heller ikke være muligt at vælge læge i forbindelse med din flytteanmeldelse i perioden 17. november kl. 18.00 til og med den 27. november. Der vil være en mindre nedlukning på grund af teknisk vedligehold på selve flytteløsningen den 17. november kl. 18.00 til den 18. november kl. 12.00.

Hvis du ønsker at melde flytning og beholde din nuværende læge, skal du ikke gøre yderligere.

Vil du gerne vælge en ny læge i forbindelse med din flytning?

Hvis du skal flytte efter den 28. november og vælge ny læge, anbefaler vi, at du venter med at melde flytningen til efter denne dato. Du skal dog seneste 5 dage efter datoen for din flytning, anmelde din flytning.

Hvis du skal flytte inden den 28. november og vælge ny læge, anbefaler vi ligeledes, at du venter med at melde din flytning til den 28. november hvor systemet åbner op igen – Da vi grundet overgang til det nye sygesikringssystem ikke har mulighed for at registeret dine oplysninger i systemet i perioden den 17. november til og med den 27. november.

Vær opmærksom på, at det er gratis at skifte læge i forbindelse med flytningen, hvis du kontakter kommunen inden den 31. december 2023. Kontakter du kommunen efter denne dato, vil du blive opkrævet et gebyr for lægeskift.