Kælderen fremviser unik vægkunst til gratis koncert fredag d. 25. august

I slutningen af juni inviterede ungekulturhuset Kælderen i Struer, til åbent hus. I løbet af arrangementet kunne huset stolt fremvise deres nye flotte lokaler, der har gennemgået en større makeover, siden Kælderen åbnede tidligere i 2023. I samarbejde med den lokale kunstner Britt Fage var der opsat en tegneaktivitet, hvor de besøgende kunne flekse deres kreative evner ved at dekorere en af Kælderens bare vægge.

I løbet af sommeren har Britt Fage arbejdet ihærdigt på at færdigmale de forskellige tuschtegninger, så de bliver til ét samlet værk. Og nu er vægmaleriet officielt færdig og klar til at blive nydt af jer live. Du har mulighed for allerede at se og opleve Kælderens unikke indretning til den kommende KælderKoncert fredag d. 25. august kl. 20, der foregår i forbindelse med lydfestivalen Struer Tracks.

Kælderen tilbyder både musikøvelokale, scene, bar og hyggeområder til områdets unge. Huset står for forskellige gratis aktiviteter f.eks. koncerter, quizaftener og poetryslam. Kælderens nye indretning er bl.a. udført af elever fra FGU Skolen Struer, som har leveret spritnye dørskilte til de forskellige rum samt produceret fine hylder til baren.

Kom til koncert i Kælderen d. 25. august

I samarbejde med lydfestivalen Struer Tracks afholder Kælderen gratis KælderKoncert. Her kan du se frem til at nyde elektronisk musik med de to kunstnere Dalin Waldo og Kennet Kristensen. Det bliver en hyggelig aften, hvor alle interesserede er velkomne til at kigge forbi.

KælderKoncerten foregår fredag d. 25. august kl. 20.00 i Kælderen.

Vi håber at se jer!