Gå med i March mod ensomhed 4. & 5. oktober

Fra uge 32-41 i år udfører Patrick igen sin March mod Ensomhed, hvor han i år vil vandre 2.000 kilometer gennem det meste af Danmark i den gode sags tjeneste.

Patrick vil med March mod Ensomhed sætte nationalt fokus på ensomhed som udfordring for både samfundet og den enkelte og for at samle ind til Ensomhed, som i år støtter Livslinien – en organisation, som forebygger selvmord og selvmordsforsøg gennem telefon-, chat- og mailrådgivning.

Konceptet for March mod Ensomhed er simpelt. Patrick må ikke gå, medmindre han har følgeskab - ellers skal han stå stille. På den måde bliver hans vandring symbol på vigtigheden af fællesskab og social ansvarlighed i kampen mod ensomhed. Og derfor vil marchen gerne have dig med!


”Jeg har haft en hård og turbulent opvækst på skiftende opholdssteder og i en plejefamilie. Jeg har i mange år kæmpet med ensomhed, og jeg er ikke den eneste: 600.000 mennesker i Danmark føler sig hvert år svært ensomme, og det synes jeg ikke er okay. Derfor inviterer jeg Danmark med ud på en uforpligtende gåtur, hvor vi sammen kan skabe opmærksom på problemet.” - Patrick Cakirli



Hvornår kan du gå med?

  • 4. oktober 2023 Holstebro-Struer.
    Start kl. 8.00 fra Rådhuset i Holstebro, forfriskning ved Hardsyssel Efterskole kl. ca. 10.30 og forventet i mål ved Struer Rådhus cirka 12.30.
  • 5. oktober 2023 Struer-Lemvig
    Morgenmad fra 7.30 ved Struer Rådhus. Start kl. 8.00. Fungerende borgmester Marianne Bredal sætter dagens march i gang. Ruten går via Bremdal, cykelstien til Resen, Dalgårdsvej, Paris (forfriskning cirka 1030), Gudum, Nr. Nissum (forfriskning) og til Lemvig.

Du bestemmer selv, hvor langt du går med, hvor du går med fra og til. Deltagelse er gratis, og du bestemmer selv, hvor og hvor langt du vil gå med.

Følg med og se marchen live på March mod Ensomheds Facebook-side 


March mod Ensomhed 2023 samarbejder med 60 kommuner, frivilligcentrene, Tæl Skridt, Livslinien og Middelfart Sparekasse.