Mød landdistrikts­ministeren til borgermøde d. 20. november

Minister for landdistrikter, Louise Schack Elholm (V), står i spidsen for et nyt udspil inden for landdistriktsområdet. Udspillet har fokus på at styrke distrikterne yderligere samt synliggøre, at det er attraktivt at leve, arbejde og bo i hele landet.

I den forbindelse tager ministeren på en Danmarksturné til otte forskellige landsbyer for at få gode inputs til arbejdet og tale med de lokale om de styrker, udfordringer og fremtidsmuligheder, I ser for lige netop jeres lokalområde.

Til borgermøderne præsenterer landdistriktsministeren sine tanker om det kommende udspil, men allervigtigst får du mulighed for at komme med dine indspark til det kommende arbejde herom. Borgermødet er hermed en oplagt måde at få din lokale stemme med.

Tid og sted

I vores lokalområde sker borgermødet mandag d. 20. november 2023 kl. 19.00-20.00. Arrangementet bliver afholdt i Ringkøbing-Skjern Kommune på Fjordvang Efterskole i Velling, Velling Kirkeby 48, 6950 Ringkøbing.

Arrangementet er gratis, men det kræver tilmelding at deltage:

Tilmeld dig borgermødet d. 20. november her

Der vil være let forplejning på borgermødet i form af kaffe, kage og vand. Du kan se datoerne for alle borgermøderne her.

Fotograf: Mads Krabbe