Mød det nye klimateam d. 22. april på Struer Bibliotek

I uge 17 er der verdensmålsuge, og det markerer vi på bedste klimavis med et grønt møde på Struer Bibliotek. Er du nysgerrig på den grønne omstilling i Struer Kommune, klimaneutralitet og bæredygtige initiativer? Så kig endelig forbi mandag d. 22. april kl. 19, når det nye klimateam i Struer Kommune byder indenfor til en spændende klimaaften på Struer Bibliotek.

Det er gratis at deltage, og vi har sørget for kaffe og te samt lidt til den søde tand. I løbet af arrangementet kan du bl.a. høre mere om kommunens klimaarbejde ved Tim Pindstofte, Formand for teknik-, miljø- og klimaudvalget samt møde det nye klimateam og blive klogere på kommunens godkendte klimahandleplan. Derudover får du rig mulighed for at komme med dine egne inputs til grønne indsatser, du er interesseret i at se:

Vi glæder os til at møde borgerne. For at vi kan lykkes med den grønne omstilling, er det vigtigt, at alle er med og bliver hørt. Derfor har vi inviteret inden for til en uformel aften, hvor vi kan hilse på hinanden. Vi glæder os rigtig meget til at møde jer og høre jeres inputs, siger Lasse og August, der udgør det nye klimateam i Struer Kommune, om arrangementet.

Vi ses den 22. april på Struer Bibliotek!