Summerdays koncerter forstærker sommermusikken

Sommeren kommer lige så stille nærmere, og det betyder, at Struers festlige Summerdays snart løber af stablen. Du kan hermed allerede nu se frem til skønne sommerdage fyldt med alverdens aktiviteter, hygge, sang og musik. Et af de mange juli-arrangementer, der især vender stærkt tilbage i år, er de populære Summerdays koncerter.

Se alle Summerdays koncerter her

Endnu mere musik på programmet

Hver fredag i løbet af juli kan du altså glæde dig til dejlig musik på Struer Havn, hvor ikke ét men hele to bands indtager havneområdet. Det første band spiller fra kl. 18.30-19.30, mens det andet band overtager scenen kl. 20.00-21.00. Den første koncert er således fredag d. 7. juli.

Alle koncerterne er gratis at deltage i og foregår på Struer Havn lige ved siden af Restaurant ved Fjorden. Til koncerterne kan du nyde forfriskninger fra restaurantens udendørsbar eller i Struer Aqua Parks bar.

Du kan følge med i, hvor og hvornår de forskellige begivenheder foregår på facebooksiden for Folkets Hus og i Lydens Bys eventkalender. Samtidig kan du under hver begivenhed læse mere om de enkelte bands, du kan nyde til Summerdays koncerterne.

Folkets Hus og Kælderen støtter lokale bands

Folkets Hus støtter igen Summerdays koncerterne, men i år inkluderer samarbejdet også det nye ungekulturhus Kælderen, der fungerer som medarrangør af koncerterne. Gennem de to parters støtte samt midler fra Musiksamrådet har koncerterne fået mulighed for at udvide deres kunstnerudvalg til at involvere to bands hver fredag.

De optrædende kunstnere er her en fin blanding af lokale bands bestående af musikere i forskellige aldersgrupper, som hver især får mulighed for at udfolde sig på de skrå brædder. Summerdays koncerterne er hermed en sjov måde at støtte det lokale musikmiljø på. Hertil er der garanteret et varieret genreudvalg, så der er noget for enhver musiksmag.

Det er dog ikke kun Summerdays koncerter, som du kan se frem til på Struer Havn. Hver tirsdag i juli kan du nemlig deltage i Struer Sangkraftcenters fællessang Syng Solen Ned. Sammen med andre sangglade borgere kan du synge sommersolen ned på havnen, hvor Restaurant ved Fjorden står for kaffe og kage.