To spændende iværksætterhuse

Skal din virksomhed bo i et af kommunens to iværksættermiljøer?

BusinessPark Struer

 

Interiør fra Businesspark Struer

Vores lokale udviklingspark BusinessPark Struer er et levende iværksættermiljø. Her får du attraktive rammer for din nye virksomhed.

I huset bor du sammen med andre iværksættere og mindre virksomheder, og du får adgang til fælles aktiviteter, viden, kompetencer, netværk og support. Du kan få fleksible og gode muligheder, som passer netop til dit behov.

Her er også du direkte adgang til den lokale erhvervsservice Startvækst Struer, og du kommer tæt på mulige fremtidige samarbejdspartnere og en masse spædende erhvervsfaglige arrangementer .
BusinessPark Struer vil have en positiv effekt på dine muligheder for at etablere din virksomhed og for udvikling og vækst.

Sound Hub Denmark

Sound Hub Denmark er Struers særlige iværksættermiljø for dig, der arbejder med lyd. Det er et dynamisk vækstmiljø for både danske og internationale iværksættere, virksomheder og vidensmiljøer, som arbejder inden for lyd og akustik.

Sound Hub Denmark er verdens førende inkubationsmiljø inden for lyd og akustik. Her får du adgang til unikke faciliteter, til viden og arbejdsfællesskaber - men også til helt særlige inkubations- og accelerationsprogrammer, som kan hjælpe din virksomhed videre

Sound Hub Denmark er bosiddende i de ikoniske bygninger på Peter Bangs Vej i Struer, der i mange år rummede Bang & Olufsen.

Her har du også nem adgang til Danish Sound Cluster som er den nationale erhvervsklynge for lyd og som blandt andet kan hjælpe din virksomhed med den nyeste viden og kompetencer inden for lydområdet
Partnerne bag Sound Hub Denmark omfatter blandt andet Bang & Olufsen, Harman-Samsung, Aalborg Universitet, Valdemar Birn Holding Færchfonden og Struer Kommune
.