Udfyld som minimum alle obligatoriske felter og tryk på knappen indsend.
Her kan du anmelde etablering af en fedtudskiller for dit slagteri
Ansøg om etablering af fedtudskilleranlæg (for restauranter og institutionskøkkener)
Oplysninger om virksomheden
Ansøgning om tilladelse til tilslutning af spildevand til spildevandsforsyningens spildevandsanlæg (tilslutningstilladelse)
Beskrivelse af aktiviteter
Her skal du kort beskrive hvor store mængder forarbejdet kød, der produceres pr. dag og beskrive produkterne/kødtyperne
Beskrivelse af fedtudskilleren
Udskilleranlægget består af en fedtudskiller og et slamfang.
For dimensionering af fedtudskillere og slamfang kan vi henvise til "Vejledning for indretning og drift af fedtudskilleranlæg i Struer Kommune".
Beskrivelse af spildevand
Herunder angiver du hvilke processer/afløb, der tilsluttes anlægget
Andre faktorer
Bilag
Ansøgningen skal vedlægges følgende bilag:
Beregning af den samlede spildevandsbelastning
Situationsplan over afløbsledninger med angivelse af anlæggets placering
Datablade på fedtudskiller
Datablade på slamfang
Datablade på sæbe/rensemidler
Plan og Miljø
Miljøafdelingen
T: 96 84 84 08
E: pm@struer.dk
Hvis du skal sende personoplysninger:
Vi anbefaler, at du bruger sikker mail, hvis du skal sende personoplysninger til kommunen.